Ti mondtátok:

Erdéy Kitty
Erdéy Kitty
Read More
Amikor fotóst kerestem az esküvőnkre, olyan embert szerettem volna magam/magunk mellett tudni, akinek a társaságában jól érezzük magunkat, felszabadultan tudunk mozogni és nem utolsó sorban a pillanatokat örökíti meg. Dávid személyében ráleltünk a tökéletes fotósra! ♥ Még csak egy kis ízelítőt kaptunk a képeinkből, de már ez is elég volt, hogy elmondhassam: Dávid amellett, hogy elképesztően jófej, barátságos, kedves, még szuper PROFI is!!! ♥♥ Egyszerűen odáig vagyunk a képekért, amiket készített rólunk! Drága Dávid!!!! Nagyon-nagyon örülünk, hogy Téged választottunk a nagy napunkra! Szívből ajánlunk minden ifjú párnak! Nagyon köszönjük a munkádat! ♥
Sz-Németh Zsófia
Sz-Németh Zsófia
Read More
Régóta van szerencsém ismerni Dávidot, egy roppant közvetlen, személyiségében rendkívül hiteles fiatalembernek tartom. A fotózás iránti tisztelet és szenvedély - melyek képein visszaköszönnek - teszik őt fiatal kora ellenére nagy művésszé. Nem zárkózik el a legextrémebb ötletek elől, nyitott az újításokra. Mindezt teszi szerényen, alázatosan, az ügyfelek igényeit maximálisan figyelembevéve! Köszönjük, hogy életünk egy igen különleges eseményét fotóid segítségével visszaadtad nekünk!
Dóra Gyurováth
Dóra Gyurováth
Read More
Szuuuuper fotós, szuper jófej!!!:) Már a jegyesfotózás után tudtuk, jól választottunk! Fantasztikus képet születtek ott is, és a Nagy Napon is! 😊 Szívből ajánlom!
Berecz Zsolt Gábor
Berecz Zsolt Gábor
Read More
Szuper képek, szuper hozzáállás! Nagyon jó volt Dáviddal dolgozni, a jegyes és esküvői képeink is kiválóak lettek.
Fanni Fikó
Fanni Fikó
Read More
Young talent, great sense of capturing the right moment.
Szabó Eszter
Szabó Eszter
Read More
Már többször dolgoztunk együtt esküvőkön és divatfotózásokon, így tapasztalatból ajánljom azoknak, aki csodás képeket szeretnének és mindezt szuper jó hangulatban!
Fruzsi Fikó
Fruzsi Fikó
Read More
Profi munka! Kedves, barátságos fiatalember.
Previous
Next